Betty de boekmachine: je eigen boek, door ons gedrukt

EBM techs María and Steven with Betty
EBM techs María en Steven met Betty

 

Misschien heb je haar al ontmoet: sinds 2010 woont er een Espresso Book Machine bij de American Book Center.  We hebben haar liefkozend Betty genoemd.  Je kunt haar in allebei de ABCs vinden, en deze boek-maak-machine heeft een flinke impuls gegeven aan self-publishers, mensen die hun eigen boek maken en uitgeven.

EBM tech/author Steven shows off his book
EBM tech/schrijver Steven laat zijn eigen boek zien, GAY & HAPPY.

Betty is een machine die binnen enkele minuten een puntgaaf gebonden boek met zachte kaft kan maken.  Maar ze is meer dan dat: achter Betty staat een geweldig team dat je alle hulp kan bieden om je eigen project om te vormen tot een heus boek.  Het maakt niet uit of je een geïllustreerd boek, gedichtenbundel, familiekookboek of verhalen in een andere taal hebt geschreven – wij kunnen het voor je drukken en binden.

Het enige wat we van je nodig hebben is een digitale file waar jij de auteursrechten van hebt.  Betty kan ook titels printen die binnen het openbaar domein vallen, of materie waar jij van de auteur schriftelijke toestemming hebt gekregen om te laten drukken.  Elk los exemplaar is betaalbaar.  Als je eenmaal je eigen boek in handen hebt kunnen we het op afdruk verkopen voor je, via onze website en in onze winkels.

Een klant van Betty beschrijft het als volgt: “De Espresso Book Machine is een fijne tool waarmee ik kan experimenteren en mijn eerste lezers kan aantrekken, in ruil voor een kleine investering.  Ik vind het geweldig dat de kosten om de boeken te drukken gefinancierd worden door mijn lezers die hun eigen exemplaar bestellen bij ABC.  Voor kleine en onregelmatige oplages is dit echt een super oplossing!”

Heb jij een project wat je ons wilt laten zien?  Of wil je meer weten over Betty en haar team?  Check dan onze website of mail of bel ons.  We hopen graag wat van je te horen!

EBM tech María making sure Betty's in tip-top shape!
EBM tech María zorgt ervoor dat Betty in topconditie blijft!